23 juli 2006

Summer!

Jippie! Hier is dan! Nee, geen hemelbed, maar we zijn er zeer happy mee.

Vrijdagavond besluiten we dat het dit weekend maar moet gebeuren. Geen tijd te verliezen, zeker met die lange levertijden...anders gaan we zonder bed weg. Op zich geen punt, bedden genoeg in Suriname, maar we hadden toch al besloten om het bed hier te kopen. Doorzetten dus! Zaterdag sjeezen we halverwege de dag met de kids richting Purmerend. Het kroost wordt achtergelaten bij neef Stef en tante Peggy-Ann, wij racen verder naar Alkmaar. Bedweter, van het internet geplukt. Zo ziet het er op het eerste gezicht ook uit, een klein beddenpakhuis.
Tijdens het wachten kijken we een beetje rond, matrassen uitproberen en andere bedden bekijken. En ja hoor, daar staat ie! Z-Summer is zijn naam, zeer toepasselijk. Hij lijkt een beetje op Bulky, onze eerste keus, strak en robuust. Maar goed, we kwamen voor het hemelbed...De ontvangst is hartelijk, Pieter de Beddenman is gastvrij en neemt zijn tijd om ons alles uitgebreid uit te leggen. Het hemelbed staat in een magazijn even verderop, maar valt ons in het echt een beetje tegen. We weten het meteen...het wordt Summer! En Summer is zowaar leverbaar in 180 bij 200, vóórdat de container vertrekt, als we Pieter mogen geloven. En we geloven hem grif.
Ik zwaai nog even naar Summer en neem me plechtig voor hem elke avond minstens 7 uur te beslapen. Goede voornemens, hahaha...


Over summer gesproken, wat een perfecte inburgering voor de kids! Het blijft lekker warm en we genieten er allemaal van. Avondmaal in het park, terwijl je de luchtballonnen ziet vertrekken, heerlijk toch?

Geen opmerkingen: