07 augustus 2006

Vol is vol?

Vol? Hoezo vol? Waar tien dozen passen, passen er ook 11, toch? Maar nu wordt het echt passen en meten...
Het hele weekend staat in het teken van sjouwen en opruimen. We hebben via Marktplaats een leuk kajuitbedje met bureau en boekenkast gekocht voor Sietse. Geen bouwkundig hoogstandje, maar het ziet er leuk uit en kan best nog wat jaartjes mee. En niet onbelangrijk: het is niet duur!
Maar het moet ook opgehaald worden.
Dus racen we zaterdag met de auto van Bas zijn ouders van Utrecht naar Bilthoven (aanhangwagentje lenen van een tante van Bas), van Bilthoven naar Almere (meubeltjes ophalen), van Almere naar Utrecht (uitladen), van Utrecht terug naar Bilthoven (karretje terugbrengen), en Van Bilthoven naar Rotterdam (verjaardag van Marco, de vriend van Bastiaans zusje). Het is erg gezellig, de kids zijn inmiddels met Pake en Omi mee naar Zeeland, dus we zijn veel later thuis dan gepland.

Op zondag kamperen we in de garage; druk met het demonteren van Sietse's meubeltjes. Elk plankje wordt voorzien van labels. Want uiteraard hebben we geen handleiding meegekregen...
Aan het einde van de middag is de ruimte in de garage weer optimaal benut. Operatie inpakken kan worden voortgezet.


De kindjes zijn nog in Zeeland, dus Mama maakt optimaal gebruik van de dag. We hebben al heel veel gedaan, maar wat moet er nog veel gebeuren...de opzeggingen vliegen om je oren. Tele 2, KPN, ANWB, Hydron, Eneco, rekeningen, abonnementen, noem maar op. Gelukkig kan heel veel telefonisch of via de mail. Erg handig!

Als ik vanmiddag tussendoor even kom binnenrennen, gaat de telefoon. De makelaar...nieuw bod van onze Ling Ping-ping. Langzaam, heel langzaam kruipt hij richting onze bodemprijs. De spanning stijgt ten top! Komen we eruit of niet? To be continued...

Geen opmerkingen: