04 juni 2006

De praktijk


De fysiotherapiepraktijk vordert als een speer! Muren zijn afgebroken, andere zijn opgetrokken. Binnenkort volgen de vloer en het schilderwerk. Pa en Ma de Bruin zitten er bovenop, volgen alles met argusogen. Logisch, de praktijk komt te staan op de begane grond van hun huis...het moet dus allemaal wel kloppen. Gelukkig gaat het tot nu heel goed.

Intussen is Bastiaan druk aan de gang gegaan met een eigen logo. Ik heb zijn eerste opzet verfijnd, hij heeft er vervolgens weer aan gesleuteld en we zijn zeer tevreden over het resultaat! Een grafisch ontwerper had het vast beter gedaan, maar dit is natuurlijk veel leuker. En minder ping-ping, hahaha...
De volgende stap is briefpapier, visitekaartjes en dergelijke. Eens kijken waar we die zo voordelig mogelijk kunnen drukken. Wie heeft een goede tip?

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Onvoorstelbaar, volgens mij slik je stiekem ADHD-tabletten,.... ziet er geweldig uit, hij is gfeplaatst bij de favorieten !!
Go girl, .. de eerste van de club van zes, Geeta

Anoniem zei

Wat leuk allemaal! Ik ga het zeker volgen. En wat zijn jullie toch druk bezig. Veel succes en ook heel veel plezier de komende tijd met huisje verkopen, inpakken, etc.

dikke brasa's,
Tania