11 juni 2006

Feestje

Het blijft toch een gek idee. Al de mensen op het verjaardagsfeestje van Bastiaan zullen we in de toekomst niet zo vaak meer zien...
Ik duw het lichte gevoel van weemoed maar gauw weg en geniet van de gezelligheid. We vieren het op zaterdag, omdat Nederland op zondag speelt. Het regent weer cadeautjes, voor Bastiaan, maar ook voor de kinderen, en zelfs voor mij!


Het feestje gaat vandaag gewoon door, maar dan in het klein. Met de zus van Bastiaan en haar partner brengen we gezellige uurtjes in het park door. De kindjes verrassen Papa met een nieuwe portemonnee en een lantaarn met kompas. Handig voor het revalidatiewerk in het binnenland straks...of dat nog zo gauw van de grond komt is overigens nog maar de vraag. De dorpen waar het project moet starten zitten middenin de overstromingszone. En het water is de afgelopen dagen weer gestegen. We duimen maar dat het gauw ophoudt!

Nog een leuk verjaardagscadeautje vanmiddag, Nederland wint de eerste WK-wedstrijd met 1-0. De drie Nederlanders in huis volgen de wedstrijd met spanning!


2 opmerkingen:

Anoniem zei

je kunt de spanning van de gezichten aflezen......

tropenkindje zei

Ja, lachen, he? De kids hebben het eerste doelpunt gemist, toen sliepen ze nog. Maar de feestvreugde was er niet minder om! Ik ben toch wel erg benieuwd hoe ver Nederland komt.