12 september 2006

C-day: het vervolg

Daar gaat ie, het eerste pakketje... neef Guido kwam er speciaal voor langs. Als vervoerexpert kan hij ons ook meteen geruststellen: onze spullen kunnen allemaal mee, de container is echt groot genoeg!

9:30 uur:
Intussen zijn we een dag verder. De twee helpers hebben zich net gemeld, ben benieuwd hoe het gaat.

Vanmorgen even paniek. Eigendomsbewijs van de auto niet te vinden...die zat vast in het bewaarblik met belangrijke documenten, dat is als laatste een kantoordoos in gegaan. Na wat geharrewar kom ik erachter dat een nieuw eigendomsbewijs regelen niet zo eenvoudig is. Wat nu?
Bas gaat op zoek naar het blik, maar komt het niet tegen.
Logisch, want het is nog niet ingepakt!!! Hij staat nog geduldig te wachten op een boekenplank. En ja hoor, het eigendomsbewijs ligt erin! Gelukkig maar, anders kunnen onze buurtjes de auto niet overnemen.

13:00 uur
Langzaamaan zien we ons huis in de container verdwijnen. Of eigenlijk heel snel, want de mannen werken als paarden! Puzzelen is blijkbaar hun hobby, als ze een rijtje dozen hebben geregeld komt er geen speld meer tussen. Prachtig om te zien. De lunch wordt geleverd door de buren, wij hebben niks meer in huis...alles is ingepakt! Ik ga zo toch maar wat boodschappen doen.

Geen opmerkingen: