16 november 2006

Nieuws

VERKOCHT!!!

Ja, het is eindelijk gebeurd...en hoe! Wat een opluchting.

Even de geschiedenis in een notedop: eind mei ging ons appartement in Utrecht in de verkoop.
Ruim voldoende tijd om het te verkopen, zou je zo zeggen. Maar toen we in september vertrokken, hadden we vier bezichtingen gehad, zonder het gewenste resultaat. Inmiddels was het ons ook duidelijk geworden dat het niet zo klikte met onze makelaar.
We hadden geen tijd meer om daar wat mee te doen, dus hebben we alles overgedragen aan Bastiaans vader. Die wierp zich met enthousiasme op de klus; binnen de kortste keren was de makelaar exit en hadden we een nieuwe. Eigenlijk niet zo nieuw, het was dezelfde makelaar via wie we destijds het appartement hadden gekocht.
Nieuwe brochure, huis van internet en weer op internet, het ging allemaal een beetje langs ons heen. We hadden het hier zo druk en het was daar allemaal in goede handen.

We moesten ongeveer een maandje wachten op de eerste bezichtiging, maar het was dan ook meteen raak! Een echtpaar dat het appartement wil kopen om te verhuren aan hun dochter en twee vriendinnen.
Een openingsbod, een eindbod van ons en het was geregeld. Gewoon via de mail, leve internet! Leuk detail: we kregen een hogere prijs dan de vraagprijs van de eerste makelaar. Hieperde-hieperde-hieperde-piep!!!

1 opmerking:

Anoniem zei

wat een geweldig nieuws gefeliciteerd zo nu kunnen jullie je helemaal richten op su.dikke kus van zabeena,melvin en armin