05 april 2007

O, wat spannend...

Voor Nederland is de spanning alweer voorbij. Maar wij zitten er nog middenin... want we hebben nog niks gezien!

Wat een enthousiaste reacties tot nu toe! Bij de wederzijdse ouders staat de telefoon roodgloeiend, de eerste commentaren via de weblog zijn ook al binnen.

De snelste reactie kwam van Bastiaans zusje, die belde meteen na de uitzending via Skype.

17:00 uur
Natuurlijk heeft de provider van onze boeroeswing account uitgerekend dit moment uitgekozen om voor de tweede keer in drie dagen uit de lucht te gaan. Geen mailtjes dus vanmiddag. Balen, want wij zijn natuurlijk erg benieuwd hoe iedereen de uitzending vond. Nou maar hopen dat de storing morgen verholpen is en dat we alle mailtjes binnenkrijgen.

21:30 uur
Hoera, het programma staat al op 'uitzending gemist'! Surinaamse kabelabonnees zitten op dit moment te kijken, die zien 'Ik Vertrek' via de satelliet. Ten minste, als ze geabonneerd zijn op de Nederlandse televisie. Wij kennen niemand met zo'n abonnement, dus we doen het met de computer.
Het wachten is nu op Bastiaan, die is onderweg van de praktijk naar huis. Brigitte en ik zijn helemaal onrustig van ongeduld, maar we hebben afgesproken dat we het met z'n drietjes gaan bekijken. Even wachten dus!
Het is een piepklein schermpje op de pc en de kwaliteit is natuurlijk lang niet optimaal, maar we gaan wel kijken!

Geen opmerkingen: