23 oktober 2006

Bereikbaarheid

Vanuit verschillende hoeken bereiken ons berichtjes dat mensen niet weten waar we nu precies uithangen. Oftewel, wij hebben geen adreswijziging achter gelaten bij ons vertrek. Sommige mensen willen via Google Earth zien waar dat precies ligt, dat stuk plantagegrond. Anderen komen binnenkort op bezoek en willen een telefoonnummer om wat af te spreken. Lang leve de weblog, we zullen jullie dus even duidelijk informeren waar we nu precies zitten en hoe we bereikbaar zijn.

Ons adres:
Sadiodam 28, Meerzorg, district Commewijne, Suriname
Telefoon: (00597-) (0) 35 5048
Email:
bastiaan.deboer@boeroeswing.com & saskia.debruin@boeroeswing.com
Mobiel: (00597) (0) 8592065

Praktijkadres:
Lisztstraat 10, Ma Retraite 3, Paramaribo, Suriname
Telefoon: (00597-) 453849
Email:
bastiaan.deboer@boeroeswing.com
Website: www.boeroeswing.com (nu nog in aanbouw)

Voor de Google Earth speurders, Meerzorg is te vinden, wanneer je goed inzoomt kan je de Oost-West Verbinding, de grote hoofdweg door het district, volgen, hier zitten wij in het eerste blokje rechts van die hoofdweg, net na de brug over de Surinamerivier. Ons terrein is te zien maar ook weer niet. Ik heb zelf al eens gezocht en ontdekt dat het oude huis van een aantal jaar geleden dan in beeld komt, blijkbaar een vertraging op de satelliet lijn hahaha.

Wanneer de internet verbinding hier ge-upgraded kan worden (de ADSL aanvraag is ingediend) kunnen we ook wat makkelijker foto’s versturen. Van het geld dat we op ons afscheidsfeest hebben gehad is een prachtige spiegelreflex camera gekocht. Prachtige foto’s hebben we er al mee gemaakt, maar met ruim 8 miljoen pixels zijn het voor onze inbelverbinding iets te veel bitjes… Hier in de buurt is de vraag naar internetverbindingen niet zo groot, misschien zijn wij hier in de straat, van ruim anderhalve kilometer lang, de enige die vanuit huis een internet aansluiting hebben. Momenteel is er in Suriname nog maar weinig aanbod op het gebied van internetverbindingen, dus concurrerend gebeurt er nog niet zo veel. Maar goed, we hebben nog even geduld.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Saskia, om toch een leuk aantal bytjes te versturen met een inbelmodem, gebruik daarvoor een foto-bewerkingsprogram als bv Photoshop en iedereen kan van jullie fotootjes genieten ;-).

Danny (surihuis@yahoo.com)