08 december 2006

The end of the Pee story

Aan alles komt een eind...zelfs aan de never ending story of mister Pee. Ja, geloof het of niet, zijn werk is afgerond!!!
Meneer Pee had mijn boodschap heel, heel goed begrepen. No work, no Pee, no Pay...
Hij stond afgelopen vrijdag al op de stoep, onaangekondigd, om van alles nog eens op te meten. Helaas, we waren er niet. Op de dag van de opening van de praktijk kwam ie opnieuw langs, deze keer met een belletje vooraf. Jaja, hij kan het wel!
Natuurlijk kwam het niet gelegen, we renden nog van hot naar her voor de opening. Maar hem wegsturen durfde ik hem niet.

Enfin, dinsdag moest het dan gebeuren. Ik had niet eens een tijd afgesproken, het was dinsdag of nooit meer! En ja hoor, om kwart voor 11 stond hij voor de deur...
Twee uur later vertrok meneer Pee, met achterlating van een keuken. Eindelijk!!! Helemaal perfect is niet nog niet, de carrouselkast hangt er ineens een beetje raar bij. En sommige laden lopen wat stroef. Maar dat lossen we zelf wel op, ik vind het wel genoeg. No more Pee! Het aanrechtblad past keurig bij de kastjes, de meeste tekortkomingen zijn weggewerkt, wij zijn tevreden.
En hier is dan onze blikvanger, de Pee-tafel! Met twee man (Bastiaan en zijn vader) stonden ze er vanavond op te klussen, de robuuste gigatafel geeft geen krimp. Als resultaat van het geklus hangt er sinds vanavond ook een lamp boven, wij vinden het helemaal te gek. Het huis begint er nu echt leuk uit te zien. Gisteren hadden we 'schilderijendag'; ik holde met het potlood de kamers door, Bas met de boor erachteraan. Schroefje erin, hangen maar. Wat knapt een huis ervan op! Nu nog drie grote klussen, het kantoor, de berging/garage en onze slaapkamer. Ja, wij slapen nog steeds tussen de dozen...
Nog een weekje en dan zijn we echt door het ergste heen. Deadline is 24 december. Een opgeruimde kerst, dat is onze slogan dit jaar!
 Posted by Picasa

Geen opmerkingen: