24 december 2006

Klussen voor kerst

Ja, het zijn de donkere én de drukke dagen voor kerst...
Druk, dat spreekt voor zich. Er wordt nog steeds geklust, zij het in een iets rustiger tempo. We werden helemaal kriegel van dat geren en gevlieg. En de kids zijn nu met vakantie, dus die vragen ook om de broodnodige aandacht. Speciaal voor de postbode hebben we nog snel ons huisnummer op de gevel gezet. En ja hoor, de eerste kerstkaarten zijn er!
Beppe-Oma de Boer was de grote winnaar, we kregen een week geleden maar liefst drie leuke kaarten. Helaas zit
er een weekend tussen de feestdagen, dus we verwachten dat de meeste kaarten pas na de kerst binnenkomen.Hopelijk waren de onze wel op tijd, maar voor alle zekerheid nog warme kerstgroeten aan iedereen!

Ook de kindjes hebben het erg druk. De speelkamer is een prima alternatief als het regent, dus vervelen doen ze zich niet. Maar met zand en water spelen is nog steeds het allerleukst. Vooral het vervoeren van scherpzand is in trek. Tot grote frustratie van Mama...want die probeert al weken het scherpzand op de
bestrating bij elkaar te vegen en op één hoop te bewaren voor de volgende klus. Wat van de stenen naar de hoop verdwijnt, wordt net zo vlot weer teruggebracht. Om gek van te worden!

De EBS zorgde gisteren weer voor wat romantiek. Stroomstoring...de trouwe lezers van de weblog weten vast wel of het de zevende of achtste keer is, ik ben de tel kwijt.Het was alleen op Meerzorg en het duurde gelukkig maar twee uurtjes. Maar we bereiden ons alvast voor op een romantisch kerstdiner. Alle kaarsen worden uit de kast getrokken! Want we krijgen gasten op tweede kerstdag, en je weet het nooit...


 Posted by Picasa

Geen opmerkingen: